Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Antwoorden En Inzichten

Echte helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over helderziendheid die echt is, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een buitenzintuiglijke wijze weergaves waarnemen van een persoon of aangelegenheden, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door helpende helderzienden geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen wisselen. Wat ernstige helderzienden, krijgen dit gebruikmakend van kleurtinten, foto's of mede door een speelfilm die in hun hoofd afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden alsook opeens voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is bijgevolg ook de kunst dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

De meeste types peinzen dat ernstige helderziendheid enkel met hetgeen de toekomst brengen zal zou gelieerd zijn, dit is edoch geen realiteit. Een ernstige helderziende kan zowel foto's bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties dewelke zich heden ten dage voordoen of van het verleden. Dat is voor de een helderziende die professioneel is gewichtig en een kunst om deze te preciseren en in welke tijd ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdruimte in dewelke de beelden zich bij de helderziende die goed is demonstreren is helemaal niet zodanig ontegensprekelijk. Daar zijn considerabele ingrediënten in het motiveren van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende en wat de sterkte van de helderziende die bekend is op dat moment is.

Deugdelijke helderziendheid is een kunde die men niet erg snel vormt met vallen en opstaan. Men kan als serieuze helderziende ongeremd beelden binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm van betekenis voor de professionele helderziende dat zij niet afgeleid wordt. Het is van betekenis bij de helderziende dat zij het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Specifieke researchers veronderstellen dat oprechte helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op juist boven en tussen de ogen. Helderziend houdt in, in zekere zin ergens recht door staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of aan te raken. Voor een individu die deugdelijk helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desalniettemin is het niet zodanig, dat een helderziende die goed is, het geheel vanaf de oorsprong tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Niemand is feilloos. Het kan voorkomen dat een helderziende die goed is sommige aanwijzing niet ontvangt of zal zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of bijgeval eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent is ofwel niet voor wie, de paranormale helderziende aan het bekijken is en of het gebeurlijk mag meegegeven worden aan het individu, veel kan mogelijks met het gevoels facet te doen hebben. Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)