Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Waarzegster Limburg

Helderziendheid die oprecht is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar helderziendheid die echt is, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een buitenzintuiglijke manier weergaves gadeslaan van een personage of evenementen, die zich voordoen in de toekomst. De manier waarop deze beelden door helpende helderzienden geduid kunnen worden, kunnen afwijken. Enige helderzienden die professioneel zijn, krijgen dit met kleurtinten, plaatjes of in de vorm van een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden trouwens eensklaps manifesteert vanaf het niets, een flits van iets, het is zodoende ook de prestatie dit niet te verdringen, edoch te plaatsen.

De meerderheid van de personen geloven dat echte helderziendheid enkel met hetgeen komen zal verbonden zou zijn, dat is edoch geen feitelijkheid. Een goede helderziende weet te zowel foto's binnenkrijgen van de toekomst of van situaties dewelke zich heden ten dage afspelen of van de voormalige tijd. Het is ten aanzien van de befaamde helderziende belangrijk en een toer om deze te interpreteren en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de foto's zich bij de professionele helderziende onthullen is helemaal niet zodanig overduidelijk. Er zijn van betekenis zijnde elementen in het toelichten van de foto's bijv. hoe de beelden doorkomen bij de befaamde helderziende en wat de sterkte van de paranormale helderziende op dat moment is.

Eerlijke helderziendheid is een vermogen die men aan een laag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als goede helderziende spontaan foto's doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan heel considerabel voor de befaamde helderziende dat zij niet gehinderd wordt. Het is belangrijk bij de ernstige helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde researchers denken dat professionele helderziendheid, net evenals instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of aan te raken. Voor een persoon die goed helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desniettegenstaande is dat niet dusdanig, dat een goede helderziende, het geheel startende van het begin tot einde moet kunnen zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het komt voor dat een helderziende die ervaring heeft specifieke toelichting niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing bekomt men dan later of bijgeval alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor wie, de beroemde helderziende aan het voorspellen is en of dat gebeurlijk mag verteld mag worden aan het personage, veel met het emotionele aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)