Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziend Worden

Ernstige helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over serieuze helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een buitenzintuiglijke manier weergaves zien van een mens of voorvallen, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door bekende helderzienden geëxpliceerd kunnen worden, kunnen variëren. Sommige goede helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurschakeringen, foto's of met gebruikmaking van een speelfilm die in hun brein draait. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden daarbij eensklaps manifesteert vanuit het niets, een flits van iets, het is zo ook de behendigheid dit niet te verdringen, doch te plaatsen.

Het merendeel van de mensen denken dat helderziendheid die professioneel is alleen met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, dit is evenwel geen echtheid. Een helderziende die professioneel is is in staat zijn zowel foto's binnenkrijgen van wat zal komen of van situaties dewelke zich momenteel afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de helderziende die bekend is van belang en een kunst om ze te preciseren en in welk tijdsverloop ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de beelden zich bij de helderziende demonstreren is niet dusdanig ontegensprekelijk. Er zijn considerabele componenten in het duiden van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de serieuze helderziende en hoe sterk de helpende helderziende op dat moment is.

Eerlijke helderziendheid is een kunde die je traag verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als helderziende die ernstig is ongeremd beelden binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan helemaal belangrijk voor de paranormale helderziende dat zij niet gehinderd wordt. Het is belangrijk bij de een helderziende die goed is dat zij het onderbewustzijn nadert in alle sereniteit. Zekere researchers nemen aan dat helderziendheid die deugdelijk is, net zoals instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op juist boven en tussenin de ogen. Helderziend houdt in, in zekere zin ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of te betasten. Voor een mens die paranormaal helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Ondertussen is het niet zozeer, dat een serieuze helderziende, alles startende vanaf de bron en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het kan zijn dat dat een serieuze helderziende zekere verklaring niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die verklaring krijgt men dan later door of somtijds alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake is of niet voor de figuur, de helderziende die ervaring heeft aan het kijken is en of het gebeurlijk mag meegegeven worden aan de persoon, veel kan mogelijks met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)