Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Waarzeggen Online

Helderziendheid die echt is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld gebruikt met het woord paranormale helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een buitenzintuiglijke wijze weergaves gadeslaan van een persoon of evenementen, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze beelden door ervaren helderzienden geëxpliciteerd kunnen worden, kunnen wisselen. Wat bekende helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurtinten, plaatjes of in de vorm van een film die in hun gedachten afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij ervaren helderzienden ook onverhoeds voordoet vanaf het niets, een flits van iets, het is aldus ook de kunst dit niet te verduiken, evenwel te plaatsen.

De meerderheid van de personages denken dat helderziendheid die ernstig is louter met hetgeen komen zal te maken zou hebben, dit is doch geen realiteit. Een helderziende die goed is kan zowel plaatjes verkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich heden ten dage voordoen of van het verleden. Dat is voor de befaamde helderziende important en een kunst om ze uit te leggen en in welk tijdsverloop ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de foto's zich bij de helderziende die bekend is demonstreren is helemaal niet zo ontegensprekelijk. Daar zijn van betekenis zijnde onderdelen in het toelichten van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de professionele helderziende en hoe de sterkte van de goede helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die professioneel is is een bekwaamheid die men langzaam vormt met vallen en opstaan. Men kan als serieuze helderziende ongeremd foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan zeer important voor de helderziende die goed is dat hij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de beroemde helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde researchers veronderstellen dat helderziendheid die echt is, net zowel als gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend betekent, tot op zekere hoogte ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of te beroeren. Voor een persoon die spiritueel helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desalniettemin is dat niet zodanig, dat een helderziende die goed is, het geheel startende vanaf de oorsprong tot de voleindiging moet kunnen zien. Geen individu is perfect. Het is ook zo dat een goede helderziende specifieke aanwijzing niet ontvangt of mag zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of soms ook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor het individu, de helderziende die bekend is aan het kijken is en of het wel mag verteld mag worden aan de klant, veel met het emotionele facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)