Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Luna
Heldervoelend en Helderziend, spirituele raadgeefster, life coach met hart en ziel
Lees meer
  Pincode: 1434
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lucie
Aan de hand van een Kaartlegging help ik jou
Lees meer
  Pincode: 1452
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Nepal
Ik ben Hooggevoelig en ik leg de kaarten en de pendel
Lees meer
  Pincode: 1407
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Johan
Ik ben hooggevoelig en geef spiritueel advies
Lees meer
  Pincode: 1419
Tasia
Ik ben een Kaartlegster en leg onder andere Tarotkaarten en Orakelkaarten
Lees meer
  Pincode: 1424
Larissa
Ik gebruik Pendel, Kaarten en mijn Gaven Helderziend- en Helder voelendheid.
Lees meer
  Pincode: 1429
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Ervaringen Helderziende

Goede helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld spreekt men over goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een bovenzintuigelijke wijze indrukken zien van een mens of evenementen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze beelden door helderzienden die ernstig zijn verklaard kunnen worden, kunnen verschillen. Weinige helderzienden die goed zijn, krijgen dit gebruikmakend van kleuren, beelden of via een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het kan zich bij helderzienden die bekend zijn alsook onverhoeds voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is aldus ook de prestatie dit niet te verdringen, maar te plaatsen.

De meeste mensen geloven dat helpende helderziendheid enkel met wat er zal gebeuren zou geconnecteerd zijn, dit is echter geen feitelijkheid. Een paranormale helderziende vermag zowel beelden bekomen van de toekomst of van situaties dewelke zich heden ten dage voordoen of van het verleden. Het is ten aanzien van de goede helderziende van betekenis en een kunststuk om deze duidelijk te maken en in welke tijd ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdruimte in dewelke de foto's zich bij de bekende helderziende manifesteren is helemaal niet zodanig evident. Daar zijn belangrijke ingrediënten in het duiden van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die professioneel is en hoe sterk de helpende helderziende op dat moment is.

Goede helderziendheid is een bekwaamheid die men zachtjesaan verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als paranormale helderziende ongedwongen foto's binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm gewichtig voor de ernstige helderziende dat zij niet gestoord wordt. Het is gewichtig bij de helderziende dat ze het onderbewustzijn bereikt in alle rust. Specifieke onderzoekers veronderstellen dat deugdelijke helderziendheid, net net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, in zekere mate ergens dwars door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of te beroeren. Voor een personage die helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desniettegenstaande is het niet zodanig, dat een toekomst voorspellende helderziende, alles startende vanaf de oorsprong tot einde moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het kan voorkomen dat een toekomst voorspellende helderziende sommige aanwijzing niet ontvangt of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of soms evenzo niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent is ofwel niet voor wie, de helderziende die bekend is aan het bekijken is en of dat wel mag verteld mag worden aan het personage, veel kan mogelijks met het gevoels aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)