Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Naomie
Ik ben een Helderziend- en Helderwetend Medium. Ik leg ook contact met overledene.
Lees meer
  Pincode: 1414

Paranormale Waarnemingen

Ernstige helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord helderziendheid die serieus is, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een buitenzintuiglijke wijze indrukken bemerken van een persoon of aangelegenheden, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door ervaren helderzienden toegelicht kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige bekende helderzienden, krijgen dit middels kleurschakeringen, foto's of met een rolprent die in hun hoofd speelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij bekende helderzienden alsook opeens manifesteert vanaf de leegheid, een flits van iets, dat is zo ook de prestatie dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

Het gros van de individuen denken dat helderziendheid die deugdelijk is louter met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is evenwel geen realiteit. Een professionele helderziende vermag zowel beelden bekomen van het toekomende of van situaties dewelke zich heden ten dage voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is voor de serieuze helderziende van betekenis en een kunststuk om deze te beredeneren en in welk tijdsbestek ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdsruimte in dewelke de foto's zich bij de ervaren helderziende onthullen is niet zo ontegensprekelijk. Daar zijn importante factoren in het duidelijk maken van de plaatjes bijv. hoe de foto's doorkomen bij de befaamde helderziende en wat de sterkte van de paranormale helderziende op dat moment is.

Helderziendheid die deugdelijk is is een kunde die je traag verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als goede helderziende spontaan foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan enorm important voor de helderziende die ernstig is dat hij niet gestoord wordt. Het is van betekenis bij de een helderziende die ervaring heeft dat ze het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde researchers menen dat professionele helderziendheid, net evenals intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt juist boven en tussenin de ogen. Helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens los doorheen kijken, zonder iets tastbaars vast te pakken of te betasten. Voor een mens die goed helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Ondertussen is dat niet dusdanig, dat een goede helderziende, de totaliteit van het begin en met einde moet vermogen te zien. Niemand is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een helderziende die bekend is specifieke aanwijzing niet verwerft of zal zien, die informatie komt dan later of somtijds ook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor diegene, de helderziende die professioneel is aan het voorspellen is en of dat denkbaar mag verteld mag worden aan het personage, veel kan mogelijks met het emotionele facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)