Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende Medium

Helderziendheid die echt is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld gebruikt met het woord oprechte helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een extra zintuigelijke wijze weergaves gadeslaan van een figuur of evenementen, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze indrukken door serieuze helderzienden geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen wisselen. Enige helderzienden die professioneel zijn, krijgen dit mede door kleurtinten, beelden of door een rolprent die in hun hoofd draait. Het kan zich bij helderzienden evenzeer plotsklaps voordoet vanuit de leegheid, een flits van iets, het is aldus ook de prestatie dit niet te verduiken, echter een plaats te geven.

De meeste personages veronderstellen dat ernstige helderziendheid enkel met wat er zal gebeuren te maken zou hebben, dit is evenwel geen waarheid. Een bekende helderziende is bij machte zowel beelden ontvangen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties dewelke zich thans voordoen of van de voormalige tijd. Dat is ten aanzien van de befaamde helderziende van belang en een behendigheid om deze te verduidelijken en in welk tijdsverloop ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne waarin de beelden zich vanuit de befaamde helderziende onthullen is niet zozeer overduidelijk. Daar zijn van belang zijnde ingrediënten in het uitleggen van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de helderziende die ervaring heeft en wat de sterkte van de toekomst voorspellende helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die echt esHelderziendheid die serieus is is een talent die men aan een traag tempo vormt met vallen en opstaan. Je kan als professionele helderziende spontaan beelden binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm gewichtig voor de helderziende die professioneel is dat men niet afgeleid wordt. Het is gewichtig bij de goede

helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle rust. Bepaalde researchers geloven dat serieuze helderziendheid, net evenals gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, ergens los door kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of te betasten. Voor een individu die deugdelijk helderziend is heb je weinig geheimen. Toch is dat niet zodanig, dat een professionele helderziende, het geheel startende vanaf de bron en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen individu is volmaakt. Het is ook zo dat een professionele helderziende zekere aanwijzing niet verwerft of mag zien, die verklaring bekomt men dan later of somtijds evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn of niet voor wie, de helderziende die ervaring heeft aan het voorspellen is en of het denkbaar mag verteld mag worden aan de persoon, veel met het emotionele oogpunt te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)