Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende Gratis

Helderziendheid die echt is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over helderziendheid die ernstig is, als men het heeft over een gave waarmee personen op een extra zintuigelijke manier indrukken bemerken van een figuur of gebeurtenissen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De manier waarop deze beelden door helderzienden die ernstig zijn geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige helpende helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurschakeringen, beelden of met een speelfilm die in hun hoofd afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden voorts onverwacht voordoet vanuit het niets, een flits van iets, het is bijgevolg ook de kunst dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

Het merendeel van de figuren denken dat goede helderziendheid louter met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, dat is echter geen echtheid. Een helderziende die professioneel is is in staat zijn zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich momenteel afspelen of van het verleden. Dat is ten aanzien van de serieuze helderziende van betekenis en een kunst om ze te expliceren en in welk tijdsbestek ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdruimte in dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende die professioneel is voordoen is niet dusdanig ontegensprekelijk. Daar zijn gewichtige onderdelen in het verduidelijken van de beelden bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helderziende die goed is en hoe de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat tijdstip is.

Helpende helderziendheid is een vermogen die je niet erg snel ontwikkelt poging na poging. Men kan als serieuze helderziende spontaan plaatjes binnenkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan enorm van betekenis voor de helpende helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is belangrijk bij de paranormale helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle rust. Specifieke researchers nemen aan dat helderziendheid die serieus is, net zowel als feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend betekent, in zekere zin ergens recht door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of aan te raken. Voor een figuur die spiritueel helderziend is heb je amper geheimenissen. Desondanks is het niet dusdanig, dat een helderziende die professioneel is, alles startende vanaf het begin en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen enkel figuur is perfect. Het kan zijn dat dat een helpende helderziende bepaalde verklaring niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die verklaring krijgt men dan later door of somtijds evenzo niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de bekende helderziende aan het voorspellen is en of dat gebeurlijk mag meegegeven worden aan het personage, veel zou kunnen met het emotionele facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)