Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderzienden Gratis

Helderziendheid die oprecht is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord eerlijke helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een bovenzintuigelijke manier weergaves bemerken van iemand of gebeurtenissen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die ernstig zijn becommentarieerd kunnen worden, kunnen afwijken. Wat helpende helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleuren, foto's of gebruikmakend van een rolprent die in hun gedachten afdraait. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden alsook plotseling manifesteert vanaf de leegheid, een schicht van iets, dat is dan ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, maar een plaats te geven.

Het gros van de personages denken dat helderziendheid enkel met hetgeen komen zal verbonden zou zijn, dit is edoch geen feitelijkheid. Een goede helderziende weet te zowel plaatjes ontvangen van het toekomende of van bedoeningen dewelke zich op dit moment voordoen of van het verleden. Het is ten aanzien van de serieuze helderziende important en een kunststuk om ze te beredeneren en in welk tijdsbestek ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de beelden zich bij de professionele helderziende demonstreren is niet zozeer overduidelijk. Daar zijn van belang zijnde componenten in het toelichten van de plaatjes bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helpende helderziende en hoe sterk de helderziende die goed is op dat tijdstip is.

Oprechte helderziendheid is een vermogen die men aan een traag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als helderziende die professioneel is uit zichzelf foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan zeer belangrijk voor de goede helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is considerabel bij de professionele helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Sommige researchers veronderstellen dat ernstige helderziendheid, net zowel als gevoel, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt juist boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere mate ergens recht doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of te beroeren. Voor een persoon die professioneel helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desalniettemin is het niet zo, dat een helderziende die goed is, het geheel van de bron tot de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen individu is volmaakt. Het is ook zo dat een beroemde helderziende bepaalde verklaring niet verkrijgt of mag zien, die aanwijzing komt dan later of af en toe alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn ofwel niet voor wie, de helderziende die ervaring heeft aan het bekijken is en of het denkbaar mag meegegeven worden aan het individu, veel kan mogelijks met het gevoels facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)