Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435

Onze Mensen Zijn Helderziend En Experten Ovv Relatie

Helderziendheid die deugdelijk is wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen spreekt men over serieuze helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een extra zintuigelijke wijze indrukken bespeuren van iemand of gebeurtenissen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die goed zijn gepercipieerd kunnen worden, kunnen variëren. Wat helpende helderzienden, krijgen dit met kleuren, beelden of door middel van een film die in hun bovenkamer afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden die bekend zijn daarbij onverhoeds voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is dus ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel te plaatsen.

Het merendeel van de types denken dat helderziendheid die deugdelijk is alleen met hetgeen de toekomst brengen zal zou gelieerd zijn, dit is edoch geen feitelijkheid. Een serieuze helderziende vermag zowel beelden verkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich momenteel voordoen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de goede helderziende important en een toer om ze te motiveren en in welk tijdsbestek ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdruimte waarin de plaatjes zich bij de beroemde helderziende opdringen is helemaal niet zo ontegensprekelijk. Daar zijn importante elementen in het expliqueren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de professionele helderziende en hoe sterk de helderziende die professioneel is op dat ogenblik is.

Serieuze helderziendheid is een vermogen die je langzaam vormt poging na poging. Men kan als helderziende die ernstig is uit zichzelf plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan zeer van betekenis voor de helderziende die bekend is dat men niet verstoord wordt. Het is van betekenis bij de helpende helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle stilte. Specifieke onderzoekers geloven dat helderziendheid die serieus is, net zoals feeling, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt net boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die deugdelijk helderziend is heb je amper geheimenissen. Nochtans is dat niet zo, dat een professionele helderziende, het geheel van het begin tot einde moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het kan voorkomen dat een professionele helderziende sommige toelichting niet verkrijgt of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of somtijds ook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor wie, de helderziende aan het onderzoeken is en of het gebeurlijk mag meegegeven worden aan de figuur, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)