Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Lijnen

Echte helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen verwijst men naar helderziendheid die ernstig is, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een extra zintuigelijke manier beelden waarnemen van een persoon of aangelegenheden, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze weergaves door goede helderzienden verdietst kunnen worden, kunnen afwijken. Wat befaamde helderzienden, krijgen dit middels kleuren, beelden of met een speelfilm die in hun brein draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helpende helderzienden daarbij plotsklaps voordoet vanuit het niets, een flits van iets, dat is zo ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, edoch een plaats te geven.

De massa van de figuren geloven dat toekomst voorspellende helderziendheid alleen met hetgeen de toekomst brengen zal te maken zou hebben, dit is evenwel geen realiteit. Een helderziende die ervaring heeft kan zowel foto's ontvangen van wat zal komen of van bedoeningen die zich momenteel voordoen of van het verleden. Het is ten aanzien van de goede helderziende important en een toer om deze te interpreteren en in welk tijdsbestek ze zich voordoen. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de beelden zich vanuit de goede helderziende opdringen is niet zodanig vanzelfsprekend. Daar zijn importante ingrediënten in het duidelijk maken van de beelden bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de goede helderziende en wat de sterkte van de goede helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die professioneel is is een gave die men zachtjesaan verfijnt poging na poging. Men kan als helderziende spontaan beelden binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan heel important voor de helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is gewichtig bij de een helderziende die goed is dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke researchers menen dat eerlijke helderziendheid, net gelijk als gevoel, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend betekent, tot op zekere hoogte ergens los door kijken, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te raken. Voor een mens die goed helderziend is heb je amper geheimen. Desniettegenstaande is het niet zo, dat een ernstige helderziende, alles van de bron en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het kan zijn dat dat een beroemde helderziende sommige informatie niet krijgt of mag zien, die toelichting komt dan later of bij wijlen ook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn of niet voor het individu, de helderziende die bekend is aan het kijken is en of het denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel kan met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)