Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Goede Waarzegster

Helderziendheid die professioneel is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld verwijst men naar eerlijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een extra zintuigelijke manier indrukken zien van een persoon of gelegenheden, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De manier waarop deze indrukken door bekende helderzienden toegelicht kunnen worden, kunnen variëren. Wat goede helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleuren, foto's of gebruikmakend van een film die in hun bovenkamer draait. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden daarenboven opeens voordoet vanaf het niets, een flits van iets, dat is ergo ook de behendigheid dit niet te verdringen, echter te plaatsen.

Het gros van de types peinzen dat helderziendheid die echt is louter met de toekomst zou geconnecteerd zijn, het is evenwel geen essentie. Een befaamde helderziende is bij machte zowel plaatjes binnenkrijgen van wat zal komen of van bedoeningen dewelke zich thans afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is voor de bekende helderziende considerabel en een kunststuk om deze duidelijk te maken en in welk tijdsverloop ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdsduur tijdens dewelke de foto's zich vanuit de professionele helderziende manifesteren is niet zodanig overduidelijk. Er zijn gewichtige elementen in het verhelderen van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helpende helderziende en wat de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat ogenblik is.

Paranormale helderziendheid is een talent die men langzaam verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als helpende helderziende ongedwongen plaatjes verkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan absoluut considerabel voor de helderziende die bekend is dat hij niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de beroemde helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde onderzoekers nemen aan dat echte helderziendheid, net gelijk als feeling, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend betekent, ergens dwars door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te komen. Voor een personage die ervaren helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Nochtans is het niet dusdanig, dat een beroemde helderziende, het geheel van de bron en met einde moet kunnen zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een beroemde helderziende bepaalde toelichting niet verwerft of zal zien, die aanwijzing komt dan later of bij wijlen eveneens niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is of niet voor de figuur, de helderziende die ervaring heeft aan het voorspellen is en of dat eventueel mag bekend mag gemaakt worden aan het individu, veel met het gevoels aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)