Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderziende Belgie

Helderziendheid die ernstig is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een bovenzintuigelijke wijze weergaves bemerken van een persoon of gebeurtenissen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze beelden door helderzienden die bekend zijn toegelicht kunnen worden, kunnen variëren. Wat goede helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurschakeringen, plaatjes of met een rolprent die in hun bovenkamer draait. Het is denkbaar dat, dat zich bij beroemde helderzienden ook onverwacht manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, het is ergo ook de kunst dit niet te verdringen, maar een plaats te geven.

De massa van de personen denken dat helpende helderziendheid enkel met wat zal komen te maken zou hebben, dat is edoch geen essentie. Een professionele helderziende kan zowel plaatjes bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich heden afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is ten aanzien van de helpende helderziende important en een behendigheid om deze te expliqueren en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de beelden zich vanuit de helderziende die goed is demonstreren is niet zodanig evident. Daar zijn considerabele elementen in het verduidelijken van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende en wat de sterkte van de helderziende die goed is op dat moment is.

Eerlijke helderziendheid is een gave die je aan een laag tempo vormt poging na poging. Men kan als goede helderziende spontaan beelden binnenkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan zeer van belang voor de paranormale helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de professionele helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle stilte. Specifieke onderzoekers veronderstellen dat ernstige helderziendheid, net evenals instinkt, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich juist boven en te midden van de ogen. Helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens dwars door kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of aan te raken. Voor iemand die deugdelijk helderziend is heb je nauwelijks geheimen. Desalniettemin is dit niet zodanig, dat een helderziende die goed is, het geheel startende van het begin tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen individu is perfect. Het kan zijn dat dat een helderziende die goed is specifieke aanwijzing niet verkrijgt of mag zien, die aanwijzing komt dan later of somtijds evenzeer niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant is of niet voor diegene, de serieuze helderziende aan het onderzoeken is en of het denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan het personage, veel zou kunnen met het emotionele oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)