Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Mediums Geven 100% Juist Advies !

Eerlijke helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld gebruikt met het woord serieuze helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een buitenzintuiglijke wijze beelden bespeuren van een figuur of gelegenheden, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze beelden door helderzienden die ernstig zijn geëxpliciteerd kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Enige helpende helderzienden, krijgen dit gebruikmakend van kleurtinten, foto's of in de vorm van een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ervaren helderzienden daarenboven onverhoeds voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is ergo ook de prestatie dit niet weg te stoppen, evenwel te plaatsen.

De meerderheid van de personages menen vermoeden dat helderziendheid die deugdelijk is louter met wat er zal gebeuren te maken zou hebben, dit is doch geen waarheid. Een ervaren helderziende is bij machte zowel foto's bekomen van het toekomende of van bedoeningen dewelke zich nu voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de goede helderziende gewichtig en een toer om deze te duiden en in welke tijd ze zich onthullen. Het inschatten van de tijd tijdens dewelke de beelden zich vanuit de ernstige helderziende demonstreren is niet zo evident. Er zijn considerabele bestanddelen in het verduidelijken van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende die professioneel is en wat de sterkte van de beroemde helderziende op dat tijdstip is.

Toekomst voorspellende helderziendheid is een bekwaamheid die je aan een laag tempo vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als goede helderziende ongeremd beelden verkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan enorm important voor de helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is important bij de een helderziende die ernstig is dat ze een andere fase van bewustzijn nadert in alle sereniteit. Specifieke onderzoekers menen dat helderziendheid die serieus is, net gelijk als intuïtie, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussenin de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens recht door staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of te beroeren. Voor iemand die deugdelijk helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Nochtans is het niet zodanig, dat een serieuze helderziende, de totaliteit vanaf de bron en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is perfect. Het kan zijn dat dat een serieuze helderziende bepaalde informatie niet verwerft of zal zien, die informatie bekomt men dan later of somtijds alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent is of niet voor de persoon, de toekomst voorspellende helderziende aan het voorspellen is en of dat wel mag doorgegeven worden aan de klant, veel zou kunnen met het emotionele aspect te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)