Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Helderziende Toekomst Voorspellen

deugdelijke helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord deugdelijke helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een bovenzintuigelijke wijze indrukken zien van een persoon of gelegenheden, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze weergaves door helderzienden die ervaring hebben opgevat kunnen worden, kunnen verschillen. Een paar helderzienden die ernstig zijn, krijgen dit door middel van kleurhelderheid, plaatjes of met een film die in hun gedachten afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden die ervaring hebben trouwens pardoes manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is zodoende ook de prestatie dit niet weg te stoppen, evenwel een plaats te geven.

De meeste personages denken dat goede helderziendheid louter met wat zal komen zou gelieerd zijn, dat is doch geen waarheid. Een helderziende die bekend is weet te zowel plaatjes binnenkrijgen van de toekomst of van situaties dewelke zich tegenwoordig afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de ervaren helderziende van belang en een prestatie om ze toe te lichten en in welke tijdsduur ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsbestek in dewelke de foto's zich vanuit de serieuze helderziende opdringen is helemaal niet zodanig ontegensprekelijk. Er zijn importante bestanddelen in het duiden van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de serieuze helderziende en hoe de sterkte van de professionele helderziende op dat ogenblik is.

Eerlijke helderziendheid is een vermogen die men aan een traag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die professioneel is spontaan foto's verkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan absoluut belangrijk voor de helderziende die professioneel is dat hij niet gehinderd wordt. Het is belangrijk bij de een helderziende die ernstig is dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke researchers denken dat paranormale helderziendheid, net zowel als intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Helderziend wil zeggen, ergens los doorheen staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of te betasten. Voor een mens die ervaren helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Nochtans is dit niet dusdanig, dat een helderziende die ervaring heeft, alles startende van het begin en met einde moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is perfect. Het kan voorkomen dat een helderziende die ervaring heeft zekere informatie niet verwerft of mag zien, die aanwijzing komt dan later of somtijds alsook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor de figuur, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of het eventueel mag doorgegeven worden aan de klant, veel kan met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)