Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Groningen

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld verwijst men naar helderziendheid die deugdelijk is, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een bovenzintuigelijke manier beelden bemerken van een personage of gebeurtenissen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze weergaves door goede helderzienden toegelicht kunnen worden, kunnen verschillen. Een paar ernstige helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurtinten, plaatjes of met behulp van een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het kan zich bij goede helderzienden ook ineens manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is dan ook de prestatie dit niet te verdringen, doch te plaatsen.

Het gros van de personen menen vermoeden dat toekomst voorspellende helderziendheid louter met wat er zal gebeuren verbonden zou zijn, dit is echter geen waarheid. Een helpende helderziende vermag zowel plaatjes verkrijgen van de toekomst of van bedoeningen dewelke zich momenteel afspelen of van het verleden. Dat is ten aanzien van de professionele helderziende important en een prestatie om deze te expliqueren en in welk tijdsbestek ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdsduur waarin de beelden zich vanuit de goede helderziende onthullen is helemaal niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn van belang zijnde factoren in het toelichten van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de beroemde helderziende en hoe sterk de befaamde helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die professioneel is is een kundigheid die je zachtjesaan vormt met vallen en opstaan. Je kan als helderziende die ervaring heeft spontaan plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Het is dan absoluut considerabel voor de helderziende die bekend is dat zij niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de helpende helderziende dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke researchers denken dat serieuze helderziendheid, net evenals feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich juist boven en te midden van de ogen. Helderziend betekent, in zekere mate ergens los doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te pakken of te beroeren. Voor een persoon die helderziend is heb je nauwelijks geheimen. Nochtans is dit niet zo, dat een helderziende die goed is, de totaliteit startende van het begin tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is feilloos. Het is ook zo dat een goede helderziende zekere aanwijzing niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing komt dan later of af en toe evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake blijkt te zijn of niet voor de persoon, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of het gebeurlijk mag verteld mag worden aan het individu, veel met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)