Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Helderzienden Online Sonja

helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld gebruikt met het woord helderziendheid die oprecht is, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een extra zintuigelijke wijze indrukken zien van iemand of gebeurtenissen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze weergaves door bekende helderzienden opgevat kunnen worden, kunnen afwijken. Weinige ervaren helderzienden, krijgen dit met kleurschakeringen, plaatjes of gebruikmakend van een rolprent die in hun gedachten speelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij goede helderzienden alsook pardoes manifesteert vanuit het niets, een flits van iets, het is dus ook de prestatie dit niet te verduiken, evenwel een plaats te geven.

De massa van de mensen geloven dat helpende helderziendheid louter met wat er zal gebeuren te maken zou hebben, dit is echter geen realiteit. Een professionele helderziende is bij machte zowel plaatjes bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich heden voordoen of van de voormalige tijd. Dat is ten aanzien van de goede helderziende gewichtig en een prestatie om deze te interpreteren en in welke tijdsduur ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdruimte tijdens dewelke de foto's zich vanuit de goede helderziende voordoen is niet zodanig vanzelfsprekend. Er zijn considerabele componenten in het interpreteren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de professionele helderziende en hoe sterk de ervaren helderziende op dat ogenblik is.

Goede helderziendheid is een vermogen die je zachtjesaan verfijnt poging na poging. Men kan als toekomst voorspellende helderziende spontaan foto's doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan heel van belang voor de ernstige helderziende dat hij niet gehinderd wordt. Het is van belang bij de een helderziende die bekend is dat zij een andere fase van bewustzijn bereikt in alle rust. Sommige onderzoekers nemen aan dat serieuze helderziendheid, net net zoals feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog ligt juist boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of te betasten. Voor een mens die ervaren helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Desondanks is dit niet dusdanig, dat een goede helderziende, het geheel startende van de bron en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het is ook zo dat een goede helderziende sommige informatie niet verkrijgt of mag zien, die informatie bekomt men dan later of bij wijlen eveneens niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor de figuur, de goede helderziende aan het kijken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan de figuur, veel zou kunnen met het emotionele aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)