Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Paranormal Activity Waargebeurd

Paranormale helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord helderziendheid die ernstig is, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een buitenzintuiglijke wijze indrukken bemerken van een persoon of voorvallen, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door professionele helderzienden begrepen kunnen worden, kunnen afwijken. Sommige professionele helderzienden, krijgen dit middels kleurschakeringen, beelden of in de vorm van een film die in hun gedachten draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij goede helderzienden eveneens eensklaps voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is zodoende ook de behendigheid dit niet te verduiken, echter een plaats te geven.

Het merendeel van de individuen denken dat goede helderziendheid alleen met het toekomende zou geconnecteerd zijn, dit is edoch geen essentie. Een serieuze helderziende is in staat zijn zowel plaatjes verkrijgen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich heden afspelen of van wat voorbij is. Het is voor de helderziende die goed is important en een prestatie om ze te expliqueren en in welk tijdsverloop ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de foto's zich vanuit de ervaren helderziende manifesteren is niet zo ontegensprekelijk. Daar zijn van betekenis zijnde ingrediënten in het expliqueren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de goede helderziende en hoe sterk de ernstige helderziende op dat moment is.

Helderziendheid die oprecht is is een kundigheid die je zachtjesaan vormt met vallen en opstaan. Je kan als toekomst voorspellende helderziende uit zichzelf plaatjes verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan helemaal considerabel voor de goede helderziende dat men niet gehinderd wordt. Het is important bij de helderziende dat zij het lager bewustzijn nadert in alle rust. Specifieke researchers geloven dat oprechte helderziendheid, net zowel als gevoel, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en tussenin de ogen. Paranormaal Helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens recht door staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te raken. Voor een individu die goed helderziend is heb je amper geheimenissen. Desondanks is het niet zo, dat een befaamde helderziende, het geheel startende van de bron en met de voleindiging moet vermogen te zien. Niemand is feilloos. Het kan zijn dat dat een bekende helderziende zekere verklaring niet verwerft of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of bij wijlen alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor de figuur, de toekomst voorspellende helderziende aan het voorspellen is en of het eventueel mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)