Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Waarzeger

Paranormale helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld spreekt men over goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een bovenzintuigelijke manier beelden bemerken van een figuur of gebeurtenissen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die ernstig zijn geduid kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Een paar toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit met kleuren, plaatjes of gebruikmakend van een rolprent die in hun brein afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden verder onverwacht voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is dientengevolge ook de behendigheid dit niet te verdringen, edoch een plaats te geven.

De meeste personages denken dat helderziendheid die oprecht is louter met wat zal komen zou gelieerd zijn, het is doch geen waarheid. Een helderziende kan zowel plaatjes ontvangen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen die zich vandaag voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de helderziende die ernstig is van betekenis en een kunst om deze te duiden en in welke tijdsduur ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdsruimte in dewelke de beelden zich vanuit de ernstige helderziende voordoen is niet zo overduidelijk. Daar zijn importante componenten in het duidelijk maken van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de bekende helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat moment is.

Ernstige helderziendheid is een gave die je aan een traag tempo ontwikkelt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als professionele helderziende uit zichzelf plaatjes doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan enorm belangrijk voor de helderziende die ernstig is dat hij niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de ervaren helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle sereniteit. Zekere onderzoekers veronderstellen dat goede helderziendheid, net net zoals instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend omvat, tot op zekere hoogte ergens recht doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te betasten. Voor een persoon die helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Ondertussen is dit niet zodanig, dat een helderziende die professioneel is, de totaliteit vanaf de oorsprong en met einde moet in staat zijn zien. Geen individu is volmaakt. Het kan voorkomen dat een ervaren helderziende specifieke verklaring niet ontvangt of mag zien, die informatie bekomt men dan later of bij wijlen evenzo niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor de persoon, de serieuze helderziende aan het kijken is en of dat denkbaar mag meegegeven worden aan de figuur, veel kan met het emotionele aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)