Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
  Pincode: 1501

Gratis Consult Helderziende

helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen verwijst men naar helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een bovenzintuigelijke manier weergaves gadeslaan van een figuur of gelegenheden, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze weergaves door ernstige helderzienden verklaard kunnen worden, kunnen afwijken. Wat toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit door kleuren, beelden of via een film die in hun hoofd speelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij bekende helderzienden trouwens opeens voordoet vanuit het niets, een schicht van iets, het is zodoende ook de kunst dit niet te verduiken, maar te plaatsen.

De meeste individuen menen vermoeden dat helderziendheid die serieus is alleen met de toekomst te maken zou hebben, dit is evenwel geen realiteit. Een helderziende is in staat zijn zowel foto's ontvangen van hetgeen komen zal of van situaties dewelke zich momenteel afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is ten aanzien van de helderziende belangrijk en een kunststuk om ze toe te lichten en in welk tijdsbestek ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdspanne waarin de foto's zich vanuit de bekende helderziende demonstreren is helemaal niet zo overduidelijk. Er zijn gewichtige bestanddelen in het preciseren van de foto's bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de befaamde helderziende en hoe de sterkte van de professionele helderziende op dat ogenblik is.

Echte helderziendheid is een gave die je aan een traag tempo vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als beroemde helderziende ongedwongen foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan zeer van betekenis voor de ervaren helderziende dat hij niet gehinderd wordt. Het is gewichtig bij de befaamde helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Zekere onderzoekers geloven dat professionele helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend houdt in, ergens recht doorheen kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of aan te raken. Voor een mens die spiritueel helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Nochtans is het niet zo, dat een helpende helderziende, alles van de oorsprong en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is feilloos. Het komt voor dat een helderziende die bekend is bepaalde verklaring niet krijgt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing bekomt men dan later of soms eveneens niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de helderziende die ervaring heeft aan het kijken is en of het denkbaar mag verteld mag worden aan de figuur, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)