Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
  Pincode: 1501

Helderziende Enschede

Helderziendheid die professioneel is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld gebruikt met het woord goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een buitenzintuiglijke wijze weergaves bemerken van een personage of evenementen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De manier waarop deze weergaves door helderzienden die ernstig zijn verklaard kunnen worden, kunnen variëren. Een paar helderziende, krijgen dit met kleurtinten, foto's of gebruikmakend van een rolprent die in hun brein draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden die professioneel zijn ook onverwacht voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is zodoende ook de behendigheid dit niet te verdringen, evenwel te plaatsen.

De massa van de personen veronderstellen dat helderziendheid die deugdelijk is louter met wat er zal gebeuren verbonden zou zijn, het is edoch geen wezenlijkheid. Een ernstige helderziende kan zowel foto's verkrijgen van de toekomst of van situaties die zich tegenwoordig voordoen of van wat voorbij is. Het is ten aanzien van de beroemde helderziende van belang en een kunst om ze te expliqueren en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsbestek waarin de plaatjes zich vanuit de helpende helderziende opdringen is niet zozeer evident. Daar zijn considerabele onderdelen in het verhelderen van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helderziende die ervaring heeft en hoe de sterkte van de toekomst voorspellende helderziende op dat tijdstip is.

Paranormale helderziendheid is een bekwaamheid die men aan een laag tempo vormt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die professioneel is spontaan plaatjes binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan heel gewichtig voor de helpende helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de befaamde helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Specifieke researchers denken dat helderziendheid, net zowel als intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend houdt in, ergens recht door staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of te betasten. Voor een mens die helderziend is heb je amper geheimenissen. Nochtans is het niet zo, dat een helderziende die professioneel is, alles vanaf de bron tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Niemand is feilloos. Het kan voorkomen dat een ernstige helderziende bepaalde toelichting niet krijgt of zal zien, die toelichting komt dan later of bij wijlen ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent is of niet voor de figuur, de toekomst voorspellende helderziende aan het onderzoeken is en of dat gebeurlijk mag meegegeven worden aan de figuur, veel zou kunnen met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)