Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435

Online Waarzegster Gratis

Oprechte helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen verwijst men naar deugdelijke helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een buitenzintuiglijke wijze indrukken bemerken van een persoon of voorvallen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De wijze waarop deze indrukken door helderzienden die ervaring hebben geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen wisselen. Enige helderzienden die bekend zijn, krijgen dit mede door kleurschakeringen, foto's of door middel van een film die in hun hoofd speelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij helpende helderzienden daarbij onverwacht voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is zodoende ook de kunst dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De meeste mensen peinzen dat goede helderziendheid louter met hetgeen de toekomst brengen zal zou gelieerd zijn, het is doch geen waarheid. Een bekende helderziende is in staat zijn zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen die zich vandaag voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de bekende helderziende considerabel en een toer om ze toe te lichten en in welke tijdsduur ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijd waarin de beelden zich vanuit de helderziende die ernstig is opdringen is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn van belang zijnde elementen in het duiden van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de toekomst voorspellende helderziende en hoe sterk de ernstige helderziende op dat ogenblik is.

deugdelijke helderziendheid is een gave die men aan een laag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als ernstige helderziende ongeremd plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm gewichtig voor de helderziende die goed is dat hij niet gestoord wordt. Het is important bij de goede helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Sommige onderzoekers menen dat paranormale helderziendheid, net evenals feeling, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en tussenin de ogen. Helderziend omvat, ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te raken. Voor een persoon die deugdelijk helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Nochtans is dat niet zozeer, dat een helpende helderziende, de totaliteit van het begin en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkel figuur is perfect. Het kan voorkomen dat een helpende helderziende bepaalde verklaring niet verwerft of mag zien, die informatie krijgt men dan later door of somtijds alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake blijkt te zijn of niet voor wie, de serieuze helderziende aan het bekijken is en of het gebeurlijk mag meegegeven worden aan het individu, veel met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)