Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderzienden Syn

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over eerlijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een bovenzintuigelijke wijze indrukken gadeslaan van een personage of gelegenheden, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De manier waarop deze weergaves door bekende helderzienden verduidelijkt kunnen worden, kunnen variƫren. Enige helderzienden die goed zijn, krijgen dit door kleuren, plaatjes of door een rolprent die in hun gedachten draait. Het is mogelijk dat, dat zich bij professionele helderzienden daarbij opeens voordoet vanaf de leegheid, een flits van iets, dat is dus ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel te plaatsen.

Het gros van de figuren veronderstellen dat goede helderziendheid louter met de toekomst te maken zou hebben, het is echter geen echtheid. Een helderziende die goed is is in staat zijn zowel plaatjes bekomen van wat zal komen of van situaties die zich heden ten dage voordoen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de helpende helderziende van belang en een prestatie om ze uit te leggen en in welk tijdsverloop ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdsruimte in dewelke de foto's zich bij de helpende helderziende voordoen is niet zodanig overduidelijk. Er zijn belangrijke onderdelen in het verduidelijken van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de paranormale helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat ogenblik is.

Helderziendheid die oprecht is is een talent die je aan een traag tempo verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die professioneel is ongeremd foto's verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan helemaal important voor de helderziende die ernstig is dat zij niet afgeleid wordt. Het is important bij de bekende helderziende dat ze het onderbewustzijn bereikt in alle sereniteit. Zekere researchers geloven dat professionele helderziendheid, net zoals feeling, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en tussenin de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens dwars door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te komen. Voor een mens die spiritueel helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Ondertussen is het niet zo, dat een goede helderziende, alles van het begin en met de voleindiging moet vermogen te zien. Geen individu is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een goede helderziende zekere verklaring niet verkrijgt of zal zien, die informatie bekomt men dan later of soms eveneens niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor diegene, de helderziende die professioneel is aan het voorspellen is en of dat gebeurlijk mag doorgegeven worden aan het individu, veel met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)