Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Waarzeggers Gratis

Oprechte helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord helpende helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een buitenzintuiglijke wijze beelden zien van een persoon of gebeurtenissen, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De wijze waarop deze weergaves door helpende helderzienden geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Sommige bekende helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurtinten, plaatjes of met behulp van een speelfilm die in hun hoofd afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij befaamde helderzienden daarbij plotseling manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is bijgevolg ook de behendigheid dit niet te verduiken, evenwel te plaatsen.

De massa van de types peinzen dat goede helderziendheid alleen met de toekomst zou geconnecteerd zijn, dat is evenwel geen waarheid. Een helderziende die ervaring heeft kan zowel plaatjes bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich thans voordoen of van wat voorbij is. Het is ten aanzien van de helderziende die ervaring heeft important en een kunst om deze te preciseren en in welke tijdsruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdsduur tijdens dewelke de beelden zich vanuit de ervaren helderziende manifesteren is helemaal niet zozeer vanzelfsprekend. Daar zijn gewichtige factoren in het verhelderen van de foto's bijv. hoe de beelden doorkomen bij de helderziende die ernstig is en wat de sterkte van de toekomst voorspellende helderziende op dat tijdstip is.

Eerlijke helderziendheid is een kunde die je niet erg snel verfijnt poging na poging. Je kan als professionele helderziende ongedwongen beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan heel van betekenis voor de helderziende die professioneel is dat zij niet gestoord wordt. Het is important bij de beroemde helderziende dat zij het onderbewustzijn bereikt in alle sereniteit. Zekere onderzoekers vermoeden dat goede helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend houdt in, in zekere zin ergens recht doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te pakken of te betasten. Voor een individu die goed helderziend is heb je amper geheimen. Toch is dat niet dusdanig, dat een professionele helderziende, het geheel startende van de oorsprong en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Niemand is volmaakt. Het kan zijn dat dat een goede helderziende sommige informatie niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die toelichting komt dan later of bijgeval alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor de figuur, de goede helderziende aan het onderzoeken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan het individu, veel kan met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)