Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Gratis Waarzegster Online

Helderziendheid die ernstig is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord paranormale helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een bovenzintuigelijke manier weergaves bemerken van een figuur of evenementen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die professioneel zijn gepercipieerd kunnen worden, kunnen verschillen. Weinige helderzienden die professioneel zijn, krijgen dit gebruikmakend van kleuren, plaatjes of met een film die in hun hoofd draait. Het is denkbaar dat, dat zich bij ernstige helderzienden daarenboven pardoes manifesteert vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is zo ook de prestatie dit niet weg te stoppen, evenwel een plaats te geven.

Het gros van de figuren geloven dat serieuze helderziendheid enkel met hetgeen komen zal verbonden zou zijn, dat is edoch geen echtheid. Een helderziende die ernstig is is bij machte zowel plaatjes ontvangen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich heden voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de een helderziende die professioneel is considerabel en een kunststuk om ze te interpreteren en in welke tijdruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de beelden zich vanuit de helderziende die goed is onthullen is helemaal niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn importante elementen in het preciseren van de plaatjes bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende en hoe sterk de bekende helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid is een gave die je langzaam ontwikkelt poging na poging. Je kan als helderziende die bekend is spontaan plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan helemaal van belang voor de helderziende die ervaring heeft dat zij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de bekende helderziende dat zij het onderbewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke researchers denken dat toekomst voorspellende helderziendheid, net zoals intuïtie, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op net boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, in zekere zin ergens recht doorheen staren, zonder iets tastbaars vast te nemen of te beroeren. Voor een figuur die paranormaal helderziend is heb je weinig geheimenissen. Ondertussen is het niet zozeer, dat een helderziende die ervaring heeft, het geheel startende vanaf het begin en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is perfect. Het komt voor dat een beroemde helderziende bepaalde verklaring niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing komt dan later of somtijds alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor het individu, de serieuze helderziende aan het bekijken is en of het gebeurlijk mag bekend mag gemaakt worden aan het individu, veel met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)