Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Telefonisch Consult

Helpende helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen verwijst men naar helderziendheid die oprecht is, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een bovenzintuigelijke manier indrukken bespeuren van een mens of aangelegenheden, die zich voordoen in de toekomst. De manier waarop deze beelden door helderzienden die bekend zijn uiteengezet kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Sommige bekende helderzienden, krijgen dit met kleuren, plaatjes of middels een film die in hun hoofd afdraait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ervaren helderzienden ook onverhoeds manifesteert vanaf de leegheid, een schicht van iets, dat is dientengevolge ook de behendigheid dit niet te verduiken, echter een plaats te geven.

Het gros van de individuen menen vermoeden dat toekomst voorspellende helderziendheid louter met hetgeen komen zal te maken zou hebben, dat is evenwel geen feitelijkheid. Een toekomst voorspellende helderziende kan zowel plaatjes binnenkrijgen van de toekomst of van situaties dewelke zich vandaag afspelen of van wat voorbij is. Het is ten aanzien van de helpende helderziende belangrijk en een toer om ze toe te lichten en in welke tijdruimte ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdsduur in dewelke de beelden zich vanuit de beroemde helderziende manifesteren is helemaal niet zodanig overduidelijk. Er zijn importante componenten in het uitleggen van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende die ervaring heeft en hoe sterk de serieuze helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid is een vermogen die men aan een traag tempo verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als professionele helderziende ongeremd beelden verkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan heel van belang voor de beroemde helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de beroemde helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke onderzoekers vermoeden dat deugdelijke helderziendheid, net net zoals instinkt, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich net boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend omvat, ergens los doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te pakken of aan te komen. Voor een individu die deugdelijk helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desalniettemin is dit niet zozeer, dat een professionele helderziende, de totaliteit startende vanaf het begin en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen individu is feilloos. Het is ook zo dat een professionele helderziende specifieke toelichting niet ontvangt of mag zien, die informatie bekomt men dan later of bijgeval evenzeer niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant is of niet voor het personage, de ervaren helderziende aan het kijken is en of dat gebeurlijk mag verteld mag worden aan de klant, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)