Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Gratis Helderziende Online

Helderziendheid die oprecht is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld verwijst men naar echte helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een buitenzintuiglijke wijze weergaves bespeuren van een persoon of evenementen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze indrukken door ervaren helderzienden uiteengezet kunnen worden, kunnen variëren. Weinige beroemde helderzienden, krijgen dit via kleurhelderheid, foto's of met een film die in hun hoofd draait. Het is mogelijk dat, dat zich bij helpende helderzienden alsook plotseling manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is dientengevolge ook de kunst dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De meeste personen geloven dat paranormale helderziendheid alleen met wat zal komen verbonden zou zijn, dat is edoch geen realiteit. Een befaamde helderziende is bij machte zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich heden voordoen of van het verleden. Het is ten aanzien van de helderziende die professioneel is important en een kunststuk om ze te expliceren en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne waarin de beelden zich vanuit de serieuze helderziende demonstreren is helemaal niet zozeer vanzelfsprekend. Daar zijn belangrijke elementen in het duiden van de foto's bijv. hoe de beelden binnen komen bij de professionele helderziende en hoe de sterkte van de bekende helderziende op dat ogenblik is.

deugdelijke helderziendheid is een kunde die je niet erg snel ontwikkelt poging na poging. Men kan als helderziende die professioneel is ongeremd foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan enorm important voor de helderziende dat men niet gestoord wordt. Het is considerabel bij de beroemde helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde researchers vermoeden dat helderziendheid die deugdelijk is, net zowel als instinkt, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend betekent, tot op zekere hoogte ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of aan te raken. Voor een figuur die deugdelijk helderziend is heb je weinig geheimen. Toch is dit niet dusdanig, dat een helderziende die ernstig is, alles van de oorsprong tot einde moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het komt voor dat een ernstige helderziende specifieke aanwijzing niet krijgt of zal zien, die aanwijzing bekomt men dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor diegene, de helderziende die ernstig is aan het voorspellen is en of dat wel mag verteld mag worden aan de klant, veel met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)