Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Bellen

Helderziendheid die oprecht is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld spreekt men over helderziendheid die ernstig is, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een extra zintuigelijke wijze weergaves bespeuren van een mens of gebeurtenissen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die professioneel zijn becommentarieerd kunnen worden, kunnen verschillen. Enige beroemde helderzienden, krijgen dit met kleurtinten, beelden of gebruikmakend van een speelfilm die in hun gedachten afdraait. Het kan zich bij helderzienden die ervaring hebben eveneens ineens voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is ergo ook de behendigheid dit niet te verduiken, edoch te plaatsen.

De massa van de personen denken dat oprechte helderziendheid louter met wat zal komen verbonden zou zijn, dit is evenwel geen realiteit. Een helderziende die bekend is is in staat zijn zowel plaatjes ontvangen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich op dit moment afspelen of van de voormalige tijd. Dat is ten aanzien van de helderziende die bekend is van betekenis en een kunststuk om deze duidelijk te maken en in welke tijdruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijd tijdens dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende die professioneel is manifesteren is niet zodanig ontegensprekelijk. Er zijn gewichtige componenten in het verduidelijken van de beelden bijv. hoe de foto's binnen komen bij de goede helderziende en wat de sterkte van de helpende helderziende op dat moment is.

Helderziendheid die professioneel is is een talent die je zachtjesaan verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als goede helderziende uit zichzelf beelden binnenkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan zeer considerabel voor de goede helderziende dat hij niet gestoord wordt. Het is van betekenis bij de ernstige helderziende dat zij het lager bewustzijn nadert in alle stilte. Zekere onderzoekers veronderstellen dat paranormale helderziendheid, net evenals gevoel, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend omvat, ergens recht door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te komen. Voor een individu die ervaren helderziend is heb je amper geheimenissen. Ondertussen is dit niet zozeer, dat een befaamde helderziende, alles van de bron tot einde moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het is ook zo dat een befaamde helderziende sommige verklaring niet verwerft of zal zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of bijgeval ook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het terzake blijkt te zijn of niet voor diegene, de bekende helderziende aan het voorspellen is en of het wel mag doorgegeven worden aan het personage, veel met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)