Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende Test

Helderziendheid die serieus is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar toekomst voorspellende helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een buitenzintuiglijke manier weergaves waarnemen van een persoon of gebeurtenissen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze beelden door ervaren helderzienden becommentarieerd kunnen worden, kunnen afwijken. Sommige helderzienden die professioneel zijn, krijgen dit met kleurhelderheid, beelden of door middel van een rolprent die in hun brein draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij bekende helderzienden evenzeer plotsklaps voordoet vanaf het niets, een flits van iets, dat is dan ook de prestatie dit niet te verduiken, evenwel een plaats te geven.

De meerderheid van de types geloven dat goede helderziendheid enkel met wat er zal gebeuren zou gelieerd zijn, het is doch geen waarheid. Een ernstige helderziende kan zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van situaties dewelke zich tegenwoordig afspelen of van wat voorbij is. Het is ten aanzien van de befaamde helderziende belangrijk en een toer om ze te verduidelijken en in welke tijd ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de plaatjes zich bij de serieuze helderziende demonstreren is niet dusdanig evident. Daar zijn gewichtige bestanddelen in het toelichten van de plaatjes bijv. hoe de foto's binnen komen bij de serieuze helderziende en hoe de sterkte van de professionele helderziende op dat moment is.

Oprechte helderziendheid is een bekwaamheid die je niet erg snel vormt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als ervaren helderziende spontaan beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan zeer van betekenis voor de professionele helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is considerabel bij de goede

helderziende dat ze het onderbewustzijn bereikt in alle rust. Bepaalde researchers veronderstellen dat helderziendheid die serieus is, net evenals feeling, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en te midden van de ogen. Helderziend betekent, in zekere zin ergens recht doorheen kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of te betasten. Voor een figuur die ervaren helderziend is heb je niet veel geheimen. Nochtans is dit niet zozeer, dat een bekende helderziende, het geheel startende vanaf het begin tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen individu is perfect. Het is ook zo dat een goede helderziende bepaalde aanwijzing niet verkrijgt of zal zien, die toelichting bekomt men dan later of af en toe alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is of niet voor diegene, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of het gebeurlijk mag verteld mag worden aan de persoon, veel kan mogelijks met het emotionele oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)