Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
  Pincode: 1501

Helderziende Kinderen

Helderziendheid die serieus is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een bovenzintuigelijke wijze indrukken bemerken van een personage of gelegenheden, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze indrukken door helderzienden die ernstig zijn gepercipieerd kunnen worden, kunnen wisselen. Wat goede helderzienden, krijgen dit gebruikmakend van kleuren, foto's of gebruikmakend van een rolprent die in hun gedachten draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden die ervaring hebben ook onverwacht manifesteert vanaf het niets, een flits van iets, het is bijgevolg ook de prestatie dit niet te verduiken, maar een plaats te geven.

Het gros van de mensen geloven dat eerlijke helderziendheid alleen met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, dat is echter geen waarheid. Een ernstige helderziende is bij machte zowel foto's verkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich nu voordoen of van de voormalige tijd. Het is voor de befaamde helderziende belangrijk en een toer om deze toe te lichten en in welke tijdsruimte ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdruimte waarin de beelden zich vanuit de ernstige helderziende onthullen is helemaal niet zodanig vanzelfsprekend. Er zijn importante componenten in het verhelderen van de beelden bijv. hoe de foto's doorkomen bij de ervaren helderziende en hoe de sterkte van de professionele helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die oprecht is is een kundigheid die men traag ontwikkelt poging na poging. Men kan als bekende helderziende ongedwongen plaatjes binnenkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan heel gewichtig voor de helderziende die bekend is dat zij niet gestoord wordt. Het is important bij de een helderziende die professioneel is dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle kalmte. Bepaalde researchers denken dat deugdelijke helderziendheid, net zowel als instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog ligt juist boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, in zekere zin ergens dwars doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of te beroeren. Voor een personage die goed helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desniettegenstaande is dat niet dusdanig, dat een bekende helderziende, de totaliteit vanaf het begin en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen personage is volmaakt. Het kan zijn dat dat een ervaren helderziende bepaalde toelichting niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die verklaring komt dan later of bijgeval alsook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het terzake is ofwel niet voor de persoon, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of dat denkbaar mag meegegeven worden aan de klant, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)