Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Tarot

Oprechte helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld verwijst men naar toekomst voorspellende helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een buitenzintuiglijke wijze weergaves zien van een personage of gebeurtenissen, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De manier waarop deze weergaves door helpende helderzienden begrepen kunnen worden, kunnen afwijken. Enige helderzienden die ervaring hebben, krijgen dit middels kleurtinten, plaatjes of door een rolprent die in hun gedachten afdraait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ernstige helderzienden voorts opeens voordoet vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is aldus ook de behendigheid dit niet te verdringen, echter te plaatsen.

De meeste individuen geloven dat helderziendheid die ernstig is alleen met de toekomst te maken zou hebben, dat is echter geen wezenlijkheid. Een befaamde helderziende vermag zowel plaatjes ontvangen van het toekomende of van situaties die zich heden ten dage afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is ten aanzien van de ervaren helderziende van belang en een prestatie om ze te verhelderen en in welk tijdsbestek ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdspanne waarin de plaatjes zich bij de helderziende die goed is voordoen is niet zozeer vanzelfsprekend. Daar zijn considerabele ingrediƫnten in het beredeneren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helderziende en hoe de sterkte van de ernstige helderziende op dat moment is.

Goede helderziendheid is een gave die men zachtjesaan vormt poging na poging. Men kan als helderziende die ervaring heeft ongedwongen plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan enorm gewichtig voor de befaamde helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is gewichtig bij de ernstige helderziende dat zij het onderbewustzijn nadert in alle kalmte. Bepaalde researchers menen dat helderziendheid die ernstig is, net gelijk als feeling, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, tot op zekere hoogte ergens dwars door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of te betasten. Voor een figuur die deugdelijk helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Desalniettemin is het niet zo, dat een helpende helderziende, alles startende vanaf het begin en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkel figuur is perfect. Het kan zijn dat dat een helpende helderziende specifieke toelichting niet ontvangt of mag zien, die verklaring krijgt men dan later door of bijgeval alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor de figuur, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of dat denkbaar mag verteld mag worden aan de figuur, veel kan mogelijks met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)