Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Naomie
Ik ben een Helderziend- en Helderwetend Medium. Ik leg ook contact met overledene.
Lees meer
  Pincode: 1414
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderzienden Erkend

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een bovenzintuigelijke wijze beelden zien van een mens of gebeurtenissen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die ervaring hebben gepercipieerd kunnen worden, kunnen verschillen. Een paar serieuze helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurschakeringen, foto's of door middel van een rolprent die in hun bovenkamer speelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die ernstig zijn trouwens plotseling voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is dus ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, doch een plaats te geven.

De meeste personages menen vermoeden dat goede helderziendheid enkel met wat er zal gebeuren te maken zou hebben, dit is edoch geen waarheid. Een ernstige helderziende is bij machte zowel foto's verkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen dewelke zich heden afspelen of van wat voorbij is. Het is voor de helderziende die bekend is van betekenis en een behendigheid om deze te beredeneren en in welke tijdsduur ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdruimte waarin de beelden zich vanuit de helderziende die professioneel is voordoen is niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn considerabele elementen in het toelichten van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de beroemde helderziende en hoe sterk de toekomst voorspellende helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid is een kunde die men aan een laag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als toekomst voorspellende helderziende ongedwongen beelden verkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan absoluut considerabel voor de helpende helderziende dat men niet gehinderd wordt. Het is considerabel bij de een helderziende die ervaring heeft dat zij het onderbewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere onderzoekers denken dat helderziendheid die echt is, net net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op net boven en tussenin de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, tot op zekere hoogte ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of aan te raken. Voor een figuur die spiritueel helderziend is heb je amper geheimen. Desniettegenstaande is dit niet dusdanig, dat een professionele helderziende, de totaliteit startende vanaf de oorsprong en met einde moet kunnen zien. Geen personage is volmaakt. Het komt voor dat een professionele helderziende specifieke informatie niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing bekomt men dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn of niet voor wie, de serieuze helderziende aan het bekijken is en of dat denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan de klant, veel kan met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)