Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderziende Horoscoop

Eerlijke helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld verwijst men naar professionele helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een buitenzintuiglijke wijze weergaves bemerken van een figuur of gelegenheden, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De wijze waarop deze indrukken door goede helderzienden verduidelijkt kunnen worden, kunnen variëren. Enige helderzienden die bekend zijn, krijgen dit met kleurtinten, foto's of middels een film die in hun brein speelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij goede helderzienden eveneens onverhoeds manifesteert vanaf de leegheid, een flits van iets, het is dan ook de behendigheid dit niet te verduiken, evenwel een plaats te geven.

De meeste personen denken dat goede helderziendheid alleen met de toekomst zou gelieerd zijn, dit is echter geen waarheid. Een helderziende die goed is weet te zowel foto's bekomen van wat zal komen of van situaties die zich vandaag voordoen of van wat voorbij is. Het is voor de bekende helderziende considerabel en een toer om deze te motiveren en in welke tijdruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdruimte in dewelke de beelden zich vanuit de serieuze helderziende voordoen is helemaal niet zozeer evident. Er zijn considerabele bestanddelen in het verhelderen van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende en hoe sterk de helderziende die professioneel is op dat tijdstip is.

Toekomst voorspellende helderziendheid is een vermogen die je zachtjesaan verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als befaamde helderziende ongeremd beelden binnenkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Het is dan helemaal considerabel voor de helpende helderziende dat men niet gestoord wordt. Het is considerabel bij de een helderziende die professioneel is dat ze het lager bewustzijn nadert in alle rust. Bepaalde onderzoekers nemen aan dat eerlijke helderziendheid, net evenals intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend omvat, in zekere zin ergens los door staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te raken. Voor een individu die spiritueel helderziend is heb je amper geheimen. Nochtans is dat niet zo, dat een helderziende die goed is, de totaliteit van het begin tot einde moet kunnen zien. Geen individu is feilloos. Het komt voor dat een helderziende die goed is zekere toelichting niet verwerft of zal zien, die informatie krijgt men dan later door of bijgeval evenzo niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor de figuur, de serieuze helderziende aan het voorspellen is en of het wel mag bekend mag gemaakt worden aan het individu, veel met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)