Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lidia
Als Heldervoelend Medium kan ik helpen met mijn Kaarten en Chineese Astrologie.
Lees meer
  Pincode: 1435
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderzienden Online Gratis

Helderziendheid die professioneel is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld gebruikt met het woord helderziendheid die deugdelijk is, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een bovenzintuigelijke manier beelden waarnemen van een mens of voorvallen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze weergaves door helpende helderzienden verdietst kunnen worden, kunnen variëren. Sommige ervaren helderzienden, krijgen dit met behulp van kleuren, beelden of met behulp van een film die in hun brein draait. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die professioneel zijn ook pardoes manifesteert vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is bijgevolg ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De meerderheid van de types geloven dat echte helderziendheid enkel met wat zal komen verbonden zou zijn, dat is edoch geen waarheid. Een beroemde helderziende weet te zowel plaatjes ontvangen van wat er zal gebeuren of van situaties dewelke zich momenteel afspelen of van het verleden. Het is voor de een helderziende die professioneel is van betekenis en een behendigheid om ze te duiden en in welk tijdsverloop ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsverloop in dewelke de foto's zich vanuit de goede helderziende opdringen is niet zo evident. Daar zijn importante elementen in het verduidelijken van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de goede helderziende en hoe de sterkte van de bekende helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die professioneel is is een vermogen die je traag vormt met vallen en opstaan. Men kan als serieuze helderziende ongeremd beelden binnenkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm important voor de toekomst voorspellende helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is gewichtig bij de een helderziende die goed is dat ze een andere fase van bewustzijn nadert in alle sereniteit. Specifieke researchers nemen aan dat toekomst voorspellende helderziendheid, net evenals feeling, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere mate ergens los doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of te betasten. Voor een individu die helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desniettegenstaande is dit niet dusdanig, dat een helderziende, het geheel startende van het begin en met einde moet vermogen te zien. Geen enkel figuur is volmaakt. Het kan voorkomen dat een professionele helderziende zekere informatie niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die toelichting bekomt men dan later of bijgeval alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent is ofwel niet voor het individu, de paranormale helderziende aan het kijken is en of het denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan de klant, veel kan mogelijks met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)