Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Heldervoelen

Echte helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over professionele helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een extra zintuigelijke manier indrukken bemerken van een mens of evenementen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze indrukken door goede helderzienden verdietst kunnen worden, kunnen verschillen. Een paar helpende helderzienden, krijgen dit via kleuren, beelden of in de vorm van een speelfilm die in hun brein afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helpende helderzienden daarenboven eensklaps voordoet vanuit het niets, een schicht van iets, het is aldus ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel te plaatsen.

De meeste individuen menen vermoeden dat helderziendheid enkel met de toekomst zou gelieerd zijn, dit is doch geen feitelijkheid. Een goede helderziende is bij machte zowel beelden binnenkrijgen van het toekomende of van situaties dewelke zich heden ten dage afspelen of van het verleden. Het is voor de serieuze helderziende important en een kunst om deze toe te lichten en in welke tijd ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsbestek tijdens dewelke de beelden zich bij de helpende helderziende voordoen is niet zodanig evident. Er zijn van betekenis zijnde ingrediƫnten in het toelichten van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de paranormale helderziende en hoe sterk de helderziende die professioneel is op dat ogenblik is.

Helderziendheid die deugdelijk is is een kunde die men traag vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als beroemde helderziende spontaan beelden verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan heel van belang voor de goede helderziende dat zij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de ervaren helderziende dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle kalmte. Bepaalde onderzoekers veronderstellen dat echte helderziendheid, net zowel als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich net boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend omvat, in zekere zin ergens recht door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te raken. Voor een individu die ervaren helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desniettegenstaande is dat niet dusdanig, dat een ervaren helderziende, de totaliteit startende van het begin tot de voleindiging moet vermogen te zien. Geen personage is volmaakt. Het is ook zo dat een ervaren helderziende specifieke aanwijzing niet verkrijgt of zal zien, die informatie komt dan later of somtijds alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn of niet voor wie, de professionele helderziende aan het onderzoeken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan het personage, veel met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)