Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Larissa
Ik gebruik Pendel, Kaarten en mijn Gaven Helderziend- en Helder voelendheid.
Lees meer
  Pincode: 1429
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Tasia
Ik ben een Kaartlegster en leg onder andere Tarotkaarten en Orakelkaarten
Lees meer
  Pincode: 1424
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Luna
Heldervoelend en Helderziend, spirituele raadgeefster, life coach met hart en ziel
Lees meer
  Pincode: 1434
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Lucie
Aan de hand van een Kaartlegging help ik jou
Lees meer
  Pincode: 1452
Nepal
Ik ben Hooggevoelig en ik leg de kaarten en de pendel
Lees meer
  Pincode: 1407

Fortune Teller Free

Helderziendheid die oprecht is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid die ernstig is, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een extra zintuigelijke wijze beelden gadeslaan van een persoon of gebeurtenissen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze beelden door helderzienden die bekend zijn geëxpliciteerd kunnen worden, kunnen verschillen. Wat helderzienden die goed zijn, krijgen dit mede door kleurhelderheid, plaatjes of met behulp van een film die in hun brein afdraait. Het kan zich bij helderzienden die professioneel zijn alsook plotsklaps manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is dus ook de kunst dit niet weg te stoppen, doch te plaatsen.

Het gros van de personen veronderstellen dat toekomst voorspellende helderziendheid enkel met hetgeen de toekomst brengen zal zou gelieerd zijn, dit is echter geen realiteit. Een bekende helderziende is bij machte zowel plaatjes verkrijgen van wat er zal gebeuren of van situaties die zich tegenwoordig voordoen of van wat voorbij is. Dat is voor de helderziende die bekend is important en een kunst om ze te preciseren en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsverloop waarin de plaatjes zich bij de goede helderziende demonstreren is helemaal niet zozeer overduidelijk. Er zijn considerabele elementen in het expliceren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de professionele helderziende en hoe sterk de beroemde helderziende op dat tijdstip is.

Deugdelijke helderziendheid is een kundigheid die je aan een laag tempo vormt poging na poging. Je kan als helderziende die ernstig is ongedwongen plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan absoluut van belang voor de serieuze helderziende dat hij niet gehinderd wordt. Het is van belang bij de serieuze helderziende dat zij het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Bepaalde onderzoekers denken dat ernstige helderziendheid, net evenals instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend omvat, in zekere zin ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te komen. Voor een persoon die ervaren helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Desondanks is dit niet dusdanig, dat een befaamde helderziende, het geheel vanaf het begin en met einde moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een befaamde helderziende sommige aanwijzing niet ontvangt of mag zien, die verklaring komt dan later of af en toe alsook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de beroemde helderziende aan het voorspellen is en of het gebeurlijk mag verteld mag worden aan de persoon, veel met het emotionele facet te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)