Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Waarzeggen Gratis

Eerlijke helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar eerlijke helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een extra zintuigelijke wijze beelden gadeslaan van een figuur of gelegenheden, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze weergaves door bekende helderzienden verklaard kunnen worden, kunnen variëren. Weinige befaamde helderzienden, krijgen dit via kleurhelderheid, plaatjes of met gebruikmaking van een speelfilm die in hun bovenkamer speelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden die ernstig zijn evenzeer eensklaps manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is dientengevolge ook de kunst dit niet te verdringen, edoch te plaatsen.

Het merendeel van de mensen geloven dat helderziendheid die echt is louter met wat zal komen zou gelieerd zijn, dit is doch geen wezenlijkheid. Een toekomst voorspellende helderziende is bij machte zowel beelden ontvangen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich heden ten dage afspelen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de helderziende die goed is van betekenis en een behendigheid om deze toe te lichten en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de foto's zich vanuit de paranormale helderziende opdringen is helemaal niet zozeer vanzelfsprekend. Er zijn van belang zijnde factoren in het interpreteren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de ernstige helderziende en hoe sterk de befaamde helderziende op dat moment is.

Ernstige helderziendheid is een gave die je zachtjesaan verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als serieuze helderziende spontaan beelden binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan heel belangrijk voor de paranormale helderziende dat men niet verstoord wordt. Het is van belang bij de serieuze helderziende dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle kalmte. Sommige onderzoekers veronderstellen dat serieuze helderziendheid, net zoals gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt net boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend wil zeggen, ergens recht door staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te komen. Voor iemand die goed helderziend is heb je weinig geheimenissen. Ondertussen is dat niet zodanig, dat een ervaren helderziende, alles vanaf het begin en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Niemand is feilloos. Het kan voorkomen dat een helpende helderziende sommige toelichting niet krijgt of mag zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of bijgeval eveneens niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn of niet voor diegene, de helderziende die professioneel is aan het kijken is en of het wel mag bekend mag gemaakt worden aan de figuur, veel met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)