Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Waarzeggen Met Kaarten

Helpende helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld verwijst men naar paranormale helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een bovenzintuigelijke wijze weergaves waarnemen van iemand of evenementen, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze beelden door bekende helderzienden gepreciseerd kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Wat helderziende, krijgen dit met kleurtinten, plaatjes of mede door een speelfilm die in hun hoofd speelt. Het kan zich bij helderzienden die professioneel zijn voorts eensklaps manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, dat is dus ook de behendigheid dit niet te verduiken, edoch te plaatsen.

De massa van de personen menen vermoeden dat paranormale helderziendheid louter met hetgeen de toekomst brengen zal zou geconnecteerd zijn, dit is edoch geen feitelijkheid. Een ernstige helderziende kan zowel foto's bekomen van wat zal komen of van situaties dewelke zich vandaag voordoen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de bekende helderziende van betekenis en een behendigheid om deze te motiveren en in welk tijdsbestek ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de plaatjes zich vanuit de toekomst voorspellende

helderziende voordoen is niet zozeer overduidelijk. Er zijn gewichtige factoren in het duiden van de beelden bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helderziende die ernstig is en wat de sterkte van de helderziende die ernstig is op dat tijdstip is.

Serieuze helderziendheid is een kunde die men traag verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als beroemde helderziende spontaan plaatjes binnenkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan enorm van betekenis voor de helderziende die professioneel is dat men niet gehinderd wordt. Het is van betekenis bij de bekende helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere onderzoekers geloven dat oprechte helderziendheid, net zowel als feeling, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich net boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens los door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te komen. Voor een persoon die helderziend is heb je nauwelijks geheimen. Toch is het niet dusdanig, dat een helderziende, alles van de oorsprong en met einde moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is perfect. Het is ook mogelijk dat dat een toekomst voorspellende helderziende zekere informatie niet ontvangt of mag zien, die verklaring bekomt men dan later of soms alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is ofwel niet voor wie, de goede helderziende aan het bekijken is en of het denkbaar mag meegegeven worden aan het personage, veel kan met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)