Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1500
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Helderhoren

Paranormale helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over deugdelijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een bovenzintuigelijke wijze weergaves bespeuren van iemand of aangelegenheden, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze beelden door beroemde helderzienden verdietst kunnen worden, kunnen variëren. Weinige paranormale helderzienden, krijgen dit door kleurtinten, plaatjes of met behulp van een film die in hun gedachten afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij goede helderzienden ook plotsklaps voordoet vanuit het niets, een flits van iets, het is dan ook de behendigheid dit niet te verduiken, maar te plaatsen.

De meerderheid van de personages geloven dat oprechte helderziendheid enkel met wat zal komen verbonden zou zijn, het is evenwel geen waarheid. Een helpende helderziende kan zowel plaatjes ontvangen van het toekomende of van bedoeningen die zich thans voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is voor de serieuze helderziende van betekenis en een behendigheid om deze te expliqueren en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de beelden zich vanuit de toekomst voorspellende

helderziende onthullen is helemaal niet dusdanig evident. Er zijn belangrijke componenten in het uitleggen van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de helpende helderziende en hoe de sterkte van de bekende helderziende op dat ogenblik is.

Ernstige helderziendheid is een vermogen die je aan een traag tempo ontwikkelt met vallen en opstaan. Je kan als helderziende ongedwongen beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan helemaal important voor de beroemde helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is important bij de serieuze helderziende dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle kalmte. Specifieke onderzoekers veronderstellen dat paranormale helderziendheid, net gelijk als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend houdt in, ergens dwars doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te raken. Voor een persoon die goed helderziend is heb je niet veel geheimenissen. Ondertussen is dit niet dusdanig, dat een helderziende die ervaring heeft, alles startende vanaf de bron tot einde moet kunnen zien. Geen enkel figuur is volmaakt. Het kan voorkomen dat een helderziende die ervaring heeft specifieke informatie niet ontvangt of mag zien, die verklaring komt dan later of somtijds ook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor het personage, de ernstige helderziende aan het onderzoeken is en of het eventueel mag doorgegeven worden aan het individu, veel kan mogelijks met het gevoels facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)