Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderzien

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen gebruikt met het woord goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een bovenzintuigelijke manier indrukken gadeslaan van een figuur of voorvallen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De wijze waarop deze indrukken door serieuze helderzienden verduidelijkt kunnen worden, kunnen wisselen. Weinige professionele helderzienden, krijgen dit door middel van kleurschakeringen, plaatjes of in de vorm van een rolprent die in hun hoofd draait. Het is mogelijk dat, dat zich bij professionele helderzienden alsook pardoes manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, het is dan ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De massa van de individuen menen vermoeden dat echte helderziendheid enkel met het toekomende te maken zou hebben, dit is doch geen essentie. Een helpende helderziende vermag zowel plaatjes bekomen van hetgeen komen zal of van situaties die zich thans voordoen of van wat voorbij is. Dat is voor de helderziende die bekend is belangrijk en een toer om deze te motiveren en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsbestek waarin de beelden zich bij de helderziende die bekend is manifesteren is helemaal niet zo overduidelijk. Er zijn considerabele componenten in het uitleggen van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helpende helderziende en hoe sterk de ervaren helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die professioneel is is een gave die je traag verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die goed is ongedwongen beelden doorkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan helemaal gewichtig voor de goede helderziende dat men niet gehinderd wordt. Het is gewichtig bij de een helderziende die professioneel is dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle stilte. Sommige onderzoekers menen dat goede helderziendheid, net gelijk als gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op net boven en tussenin de ogen. Helderziend betekent, ergens recht door staren, zonder iets tastbaars vast te nemen of te betasten. Voor een mens die spiritueel helderziend is heb je amper geheimenissen. Desalniettemin is dit niet zodanig, dat een helderziende die ervaring heeft, de totaliteit vanaf het begin en met einde moet in staat zijn zien. Niemand is volmaakt. Het komt voor dat een helderziende die ervaring heeft specifieke informatie niet ontvangt of zal zien, die informatie krijgt men dan later door of soms ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor wie, de helderziende die professioneel is aan het kijken is en of het gebeurlijk mag verteld mag worden aan het individu, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)