Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderziende Engels

Echte helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen verwijst men naar helderziendheid die deugdelijk is, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een bovenzintuigelijke wijze beelden gadeslaan van een persoon of evenementen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die ervaring hebben verklaard kunnen worden, kunnen variëren. Wat helderzienden die bekend zijn, krijgen dit via kleurhelderheid, beelden of met een rolprent die in hun gedachten speelt. Het kan zich bij helderzienden die ernstig zijn ook ineens manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, het is zo ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De meeste individuen denken dat helpende helderziendheid enkel met de toekomst verbonden zou zijn, het is edoch geen essentie. Een helderziende die bekend is is in staat zijn zowel beelden binnenkrijgen van wat zal komen of van bedoeningen die zich nu afspelen of van wat voorbij is. Het is voor de goede helderziende van belang en een behendigheid om ze te preciseren en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsbestek tijdens dewelke de plaatjes zich bij de goede helderziende demonstreren is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Daar zijn van belang zijnde bestanddelen in het interpreteren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de professionele helderziende en hoe sterk de helderziende die bekend is op dat moment is.

Helderziendheid die ernstig is is een bekwaamheid die je traag vormt met vallen en opstaan. Men kan als professionele helderziende ongeremd plaatjes doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan helemaal van belang voor de helderziende die bekend is dat men niet verstoord wordt. Het is van belang bij de goede

helderziende dat zij het onderbewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde onderzoekers veronderstellen dat helpende helderziendheid, net evenals intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend wil zeggen, in zekere zin ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te beroeren. Voor een personage die spiritueel helderziend is heb je amper geheimen. Desondanks is dit niet zodanig, dat een helderziende die professioneel is, alles vanaf het begin tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Niemand is perfect. Het kan voorkomen dat een helderziende die professioneel is sommige verklaring niet ontvangt of mag zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of bij wijlen evenzo niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor de figuur, de helderziende die ernstig is aan het voorspellen is en of het eventueel mag doorgegeven worden aan de figuur, veel kan mogelijks met het emotionele aspect te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)