Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Waarzegger Den Haag

Echte helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld spreekt men over eerlijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een bovenzintuigelijke wijze indrukken zien van een mens of aangelegenheden, die zich afspelen in een andere tijdframe. De manier waarop deze beelden door helderzienden die ervaring hebben geëxpliciteerd kunnen worden, kunnen verschillen. Sommige goede helderzienden, krijgen dit gebruikmakend van kleuren, beelden of middels een speelfilm die in hun bovenkamer speelt. Het kan zich bij helderzienden die professioneel zijn verder plotsklaps manifesteert vanuit het niets, een flits van iets, dat is derhalve ook de prestatie dit niet te verdringen, maar te plaatsen.

De meeste types veronderstellen dat helderziendheid die ernstig is louter met wat zal komen zou geconnecteerd zijn, het is edoch geen wezenlijkheid. Een serieuze helderziende weet te zowel plaatjes binnenkrijgen van wat zal komen of van bedoeningen die zich momenteel voordoen of van het verleden. Dat is voor de een helderziende die professioneel is belangrijk en een prestatie om deze te duiden en in welk tijdsbestek ze zich voordoen. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de plaatjes zich vanuit de ervaren helderziende onthullen is helemaal niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn importante onderdelen in het toelichten van de plaatjes bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende en hoe sterk de paranormale helderziende op dat ogenblik is.

Professionele helderziendheid is een gave die men aan een traag tempo verfijnt poging na poging. Je kan als goede helderziende ongeremd beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan heel important voor de professionele helderziende dat men niet verstoord wordt. Het is van belang bij de befaamde helderziende dat ze het onderbewustzijn bereikt in alle sereniteit. Specifieke researchers menen dat ernstige helderziendheid, net zoals gevoel, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens dwars door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te raken. Voor een figuur die helderziend is heb je weinig geheimen. Nochtans is dat niet zozeer, dat een beroemde helderziende, de totaliteit vanaf de oorsprong en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen individu is volmaakt. Het komt voor dat een ernstige helderziende zekere verklaring niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die verklaring bekomt men dan later of bijgeval ook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de helderziende die bekend is aan het bekijken is en of het wel mag doorgegeven worden aan het personage, veel kan mogelijks met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)