Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Surinaamse Helderziende

Paranormale helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid die oprecht is, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een buitenzintuiglijke manier indrukken zien van iemand of aangelegenheden, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die goed zijn geëxpliceerd kunnen worden, kunnen afwijken. Wat bekende helderzienden, krijgen dit gebruikmakend van kleurtinten, plaatjes of met een rolprent die in hun brein afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij ervaren helderzienden overigens onverwacht manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is dus ook de kunst dit niet te verduiken, doch te plaatsen.

De meerderheid van de personen veronderstellen dat paranormale helderziendheid louter met het toekomende verbonden zou zijn, dit is doch geen feitelijkheid. Een ervaren helderziende kan zowel plaatjes ontvangen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen die zich op dit moment afspelen of van het verleden. Dat is voor de helpende helderziende van belang en een prestatie om ze te verhelderen en in welk tijdsbestek ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de beelden zich bij de bekende helderziende onthullen is niet zo evident. Er zijn van betekenis zijnde bestanddelen in het interpreteren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de serieuze helderziende en wat de sterkte van de beroemde helderziende op dat moment is.

Helderziendheid is een kundigheid die je langzaam ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die ervaring heeft ongedwongen foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan absoluut gewichtig voor de helderziende die ervaring heeft dat hij niet afgeleid wordt. Het is belangrijk bij de helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere onderzoekers nemen aan dat helderziendheid die echt is, net zowel als instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussenin de ogen. Helderziend betekent, in zekere mate ergens los door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te komen. Voor een persoon die professioneel helderziend is heb je niet veel geheimen. Desalniettemin is het niet zozeer, dat een helderziende die ernstig is, de totaliteit van de bron tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het is ook zo dat een helderziende die professioneel is bepaalde informatie niet ontvangt of zal zien, die toelichting komt dan later of bij wijlen alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor het individu, de goede helderziende aan het bekijken is en of het gebeurlijk mag verteld mag worden aan het personage, veel zou kunnen met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)