Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Forum

Oprechte helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een extra zintuigelijke wijze indrukken gadeslaan van een figuur of evenementen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die goed zijn geduid kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige helderzienden die professioneel zijn, krijgen dit via kleuren, plaatjes of via een speelfilm die in hun brein speelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij professionele helderzienden voorts ineens manifesteert vanuit het niets, een flits van iets, dat is aldus ook de prestatie dit niet weg te stoppen, maar een plaats te geven.

De massa van de mensen peinzen dat helderziendheid die oprecht is louter met de toekomst te maken zou hebben, het is edoch geen waarheid. Een goede helderziende vermag zowel plaatjes binnenkrijgen van het toekomende of van bedoeningen die zich vandaag afspelen of van het verleden. Het is ten aanzien van de helpende helderziende gewichtig en een kunst om ze te motiveren en in welk tijdsbestek ze zich onthullen. Het inschatten van het tijdsbestek tijdens dewelke de beelden zich vanuit de goede helderziende demonstreren is helemaal niet zo evident. Er zijn van belang zijnde bestanddelen in het motiveren van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de helderziende die goed is en hoe sterk de goede helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die deugdelijk is is een gave die men niet erg snel verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die professioneel is ongedwongen beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan helemaal considerabel voor de helpende helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is considerabel bij de helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle sereniteit. Specifieke onderzoekers nemen aan dat professionele helderziendheid, net evenals gevoel, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens los door kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die goed helderziend is heb je nauwelijks geheimen. Desniettegenstaande is het niet dusdanig, dat een goede helderziende, het geheel startende vanaf het begin en met einde moet kunnen zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het is ook zo dat een goede helderziende bepaalde verklaring niet krijgt of toelating heeft om die te zien, die toelichting krijgt men dan later door of soms ook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het terzake is of niet voor de persoon, de helderziende die bekend is aan het bekijken is en of dat wel mag verteld mag worden aan de persoon, veel kan mogelijks met het emotionele oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)