Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Online Pendelen

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid die professioneel is, als men het heeft over een gave waarmee personen op een extra zintuigelijke manier beelden bespeuren van een persoon of gebeurtenissen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze weergaves door helderzienden die professioneel zijn geïnterpreteerd kunnen worden, kunnen verschillen. Sommige helderzienden die goed zijn, krijgen dit gebruikmakend van kleurtinten, beelden of door middel van een speelfilm die in hun gedachten speelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die bekend zijn evenzeer plotseling voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, het is derhalve ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, edoch een plaats te geven.

De meeste individuen denken dat paranormale helderziendheid alleen met wat zal komen zou gelieerd zijn, het is echter geen realiteit. Een beroemde helderziende vermag zowel beelden bekomen van hetgeen komen zal of van situaties die zich vandaag afspelen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de serieuze helderziende van betekenis en een kunststuk om deze te expliqueren en in welke tijdruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijd tijdens dewelke de beelden zich vanuit de helderziende die ernstig is manifesteren is niet zozeer evident. Er zijn considerabele bestanddelen in het interpreteren van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de befaamde helderziende en hoe de sterkte van de ernstige helderziende op dat moment is.

Helpende helderziendheid is een talent die men aan een laag tempo verfijnt poging na poging. Men kan als helderziende die professioneel is spontaan beelden verkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan heel van betekenis voor de goede helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is van betekenis bij de helpende helderziende dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle stilte. Specifieke onderzoekers geloven dat ernstige helderziendheid, net net zoals instinkt, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt juist boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens recht door staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of aan te komen. Voor een persoon die spiritueel helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desniettegenstaande is dat niet zo, dat een befaamde helderziende, alles van de bron en met einde moet kunnen zien. Geen personage is perfect. Het kan voorkomen dat een befaamde helderziende bepaalde toelichting niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing bekomt men dan later of soms eveneens niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent is ofwel niet voor het personage, de paranormale helderziende aan het onderzoeken is en of het gebeurlijk mag doorgegeven worden aan het personage, veel met het emotionele facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)