Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Onze Helderziende Paragnost Goedele Voorspelt

Ernstige helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld spreekt men over helderziendheid die ernstig is, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een bovenzintuigelijke manier indrukken zien van een figuur of voorvallen, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die ernstig zijn uiteengedaan kunnen worden, kunnen variëren. Een paar serieuze helderzienden, krijgen dit met kleuren, beelden of door middel van een rolprent die in hun bovenkamer draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden daarbij onverhoeds manifesteert vanaf het niets, een schicht van iets, het is dan ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, echter een plaats te geven.

De meeste mensen peinzen dat goede helderziendheid enkel met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, dat is edoch geen realiteit. Een serieuze helderziende vermag zowel beelden verkrijgen van het toekomende of van situaties dewelke zich nu voordoen of van het verleden. Het is voor de een helderziende die professioneel is van belang en een kunststuk om deze te duiden en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsbestek in dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende die professioneel is demonstreren is niet zo ontegensprekelijk. Daar zijn van belang zijnde onderdelen in het expliqueren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de ernstige helderziende en wat de sterkte van de goede helderziende op dat ogenblik is.

deugdelijke helderziendheid is een gave die men aan een traag tempo verfijnt poging na poging. Je kan als serieuze helderziende spontaan plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm van betekenis voor de helderziende die professioneel is dat hij niet gestoord wordt. Het is van betekenis bij de paranormale helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere onderzoekers geloven dat eerlijke helderziendheid, net zoals feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend omvat, tot op zekere hoogte ergens los doorheen kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of te betasten. Voor een individu die professioneel helderziend is heb je niet veel geheimen. Nochtans is het niet zodanig, dat een ernstige helderziende, alles vanaf de bron tot de voleindiging moet kunnen zien. Geen personage is volmaakt. Het kan zijn dat dat een ernstige helderziende bepaalde toelichting niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die verklaring krijgt men dan later door of soms evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent is ofwel niet voor diegene, de beroemde helderziende aan het bekijken is en of het denkbaar mag verteld mag worden aan de persoon, veel kan mogelijks met het emotionele facet te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)