Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Luna
Heldervoelend en Helderziend, spirituele raadgeefster, life coach met hart en ziel
Lees meer
  Pincode: 1434
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Larissa
Ik gebruik Pendel, Kaarten en mijn Gaven Helderziend- en Helder voelendheid.
Lees meer
  Pincode: 1429
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Tasia
Ik ben een Kaartlegster en leg onder andere Tarotkaarten en Orakelkaarten
Lees meer
  Pincode: 1424
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Lucie
Aan de hand van een Kaartlegging help ik jou
Lees meer
  Pincode: 1452
Nepal
Ik ben Hooggevoelig en ik leg de kaarten en de pendel
Lees meer
  Pincode: 1407

Helderziende Eddie

Helpende helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld gebruikt met het woord helderziendheid die deugdelijk is, als men het heeft over een gave waarmee personen op een buitenzintuiglijke wijze beelden bemerken van een persoon of evenementen, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die professioneel zijn verduidelijkt kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit met kleuren, foto's of middels een film die in hun bovenkamer afspeelt. Het kan zich bij goede helderzienden daarbij opeens manifesteert vanaf het niets, een schicht van iets, dat is zo ook de prestatie dit niet weg te stoppen, evenwel een plaats te geven.

De meeste types denken dat helderziendheid die ernstig is enkel met wat zal komen zou gelieerd zijn, dat is echter geen essentie. Een helpende helderziende vermag zowel foto's binnenkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich vandaag afspelen of van de voormalige tijd. Dat is ten aanzien van de paranormale helderziende belangrijk en een kunststuk om ze uit te leggen en in welk tijdsverloop ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdsruimte waarin de beelden zich vanuit de befaamde helderziende opdringen is niet zo ontegensprekelijk. Daar zijn importante factoren in het interpreteren van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de helderziende die ernstig is en hoe sterk de befaamde helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die oprecht is is een gave die je niet erg snel vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als helpende helderziende spontaan beelden doorkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan helemaal important voor de serieuze helderziende dat zij niet gehinderd wordt. Het is important bij de helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle kalmte. Bepaalde onderzoekers menen dat ernstige helderziendheid, net gelijk als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en te midden van de ogen. Helderziend betekent, in zekere zin ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of aan te komen. Voor een persoon die paranormaal helderziend is heb je niet veel geheimen. Toch is dit niet dusdanig, dat een befaamde helderziende, het geheel startende vanaf het begin en met einde moet kunnen zien. Geen personage is volmaakt. Het komt voor dat een befaamde helderziende zekere informatie niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die informatie komt dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn of niet voor diegene, de helpende helderziende aan het onderzoeken is en of dat gebeurlijk mag doorgegeven worden aan de persoon, veel met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)