Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Breda

Helderziendheid die oprecht is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld spreekt men over helderziendheid die professioneel is, als men het heeft over een gave waarmee personages op een extra zintuigelijke wijze indrukken waarnemen van een personage of aangelegenheden, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze indrukken door ervaren helderzienden uiteengezet kunnen worden, kunnen variëren. Enige ervaren helderzienden, krijgen dit met kleurhelderheid, beelden of via een speelfilm die in hun bovenkamer draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij goede helderzienden overigens plotsklaps manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, het is derhalve ook de kunst dit niet te verduiken, edoch te plaatsen.

De meeste types peinzen dat goede helderziendheid alleen met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, het is edoch geen realiteit. Een helderziende die ernstig is vermag zowel plaatjes ontvangen van het toekomende of van situaties die zich heden voordoen of van het verleden. Het is voor de goede helderziende van belang en een kunst om ze te interpreteren en in welke tijdsruimte ze zich voordoen. Het inschatten van het tijdsverloop waarin de beelden zich vanuit de goede helderziende manifesteren is helemaal niet zodanig ontegensprekelijk. Er zijn importante onderdelen in het expliqueren van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die professioneel is en wat de sterkte van de bekende helderziende op dat moment is.

Professionele helderziendheid is een kunde die men niet erg snel vormt poging na poging. Men kan als ervaren helderziende ongedwongen plaatjes verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan helemaal gewichtig voor de toekomst voorspellende helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is gewichtig bij de goede

helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle kalmte. Specifieke researchers geloven dat helderziendheid die oprecht is, net zowel als gevoel, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich net boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend betekent, in zekere mate ergens los doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te raken. Voor iemand die professioneel helderziend is heb je amper geheimen. Desondanks is het niet dusdanig, dat een helderziende die bekend is, het geheel startende vanaf de bron en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het kan zijn dat dat een beroemde helderziende bepaalde verklaring niet verwerft of mag zien, die informatie krijgt men dan later door of soms alsook niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent is ofwel niet voor de persoon, de serieuze helderziende aan het bekijken is en of het wel mag verteld mag worden aan de klant, veel met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)