Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425

Helderziendelive

Helderziendheid die ernstig is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld verwijst men naar goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een extra zintuigelijke manier beelden gadeslaan van een mens of gebeurtenissen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die ervaring hebben toegelicht kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige goede helderzienden, krijgen dit via kleurhelderheid, plaatjes of via een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helpende helderzienden evenzo opeens voordoet vanuit het niets, een flits van iets, dat is bijgevolg ook de kunst dit niet weg te stoppen, edoch een plaats te geven.

De massa van de personen peinzen dat professionele helderziendheid enkel met hetgeen komen zal te maken zou hebben, dat is edoch geen essentie. Een helderziende die bekend is kan zowel foto's bekomen van het toekomende of van situaties die zich heden ten dage afspelen of van het verleden. Het is ten aanzien van de helderziende die goed is van belang en een toer om ze te expliceren en in welke tijdsruimte ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdsruimte in dewelke de plaatjes zich bij de paranormale helderziende opdringen is helemaal niet zo evident. Daar zijn van betekenis zijnde bestanddelen in het preciseren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de professionele helderziende en wat de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat moment is.

Helderziendheid is een vermogen die je aan een traag tempo ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als beroemde helderziende ongeremd plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan helemaal gewichtig voor de paranormale helderziende dat men niet gehinderd wordt. Het is van betekenis bij de beroemde helderziende dat zij het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Specifieke researchers geloven dat helpende helderziendheid, net zoals gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog houdt zich op juist boven en tussenin de ogen. Paranormaal Helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te komen. Voor een figuur die spiritueel helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Desalniettemin is dat niet zozeer, dat een professionele helderziende, alles startende vanaf het begin en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een helderziende die goed is zekere aanwijzing niet krijgt of mag zien, die toelichting bekomt men dan later of somtijds ook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is of niet voor de figuur, de helderziende die bekend is aan het voorspellen is en of het eventueel mag doorgegeven worden aan de figuur, veel kan met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)