Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Waarzegger Online

Ernstige helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord professionele helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een buitenzintuiglijke manier beelden bemerken van een figuur of voorvallen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze beelden door serieuze helderzienden geëxpliceerd kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar helderzienden die goed zijn, krijgen dit door middel van kleurtinten, beelden of door een speelfilm die in hun brein afdraait. Het kan zich bij helderzienden die ernstig zijn ook onverwacht manifesteert vanuit het niets, een flits van iets, dat is dan ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, maar een plaats te geven.

Het merendeel van de figuren veronderstellen dat helderziendheid die echt is alleen met wat er zal gebeuren zou gelieerd zijn, dit is echter geen realiteit. Een helderziende vermag zowel plaatjes binnenkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich vandaag afspelen of van het verleden. Het is voor de een helderziende die professioneel is van belang en een prestatie om ze uit te leggen en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdruimte tijdens dewelke de foto's zich bij de goede helderziende voordoen is helemaal niet zodanig overduidelijk. Daar zijn considerabele onderdelen in het beredeneren van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de beroemde helderziende en hoe sterk de paranormale helderziende op dat ogenblik is.

Serieuze helderziendheid is een talent die men langzaam verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als befaamde helderziende uit zichzelf plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan absoluut van betekenis voor de goede helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is gewichtig bij de een helderziende die ervaring heeft dat ze een andere fase van bewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde onderzoekers veronderstellen dat goede helderziendheid, net zowel als feeling, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich juist boven en tussenin de ogen. Spiritueel helderziend betekent, ergens recht doorheen kijken, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te raken. Voor een mens die spiritueel helderziend is heb je weinig geheimenissen. Toch is dat niet zozeer, dat een ernstige helderziende, de totaliteit startende vanaf de bron tot de voleindiging moet kunnen zien. Niemand is volmaakt. Het kan zijn dat dat een toekomst voorspellende helderziende sommige aanwijzing niet verkrijgt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing bekomt men dan later of somtijds eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant is ofwel niet voor het personage, de helpende helderziende aan het bekijken is en of het denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel kan met het emotionele oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)